poza artistica gravide

Portret de familie – cum sa calatoresti mereu in actualul prezent

Recent ai aflat vestea ca familia iti va fii intregita de un copil, ori ti-ai cunoscut deja micutul? Intemeierea unei familii, dar si completarea sa de-a lungul anilor, sunt momente speciale, unice pentru membrii sai. Precum fiecare persoana este deosebita, avand o constructie si personalitate aparte, la fel si fiecare sarcina este diferita. Potretele sunt foarte importante, deoarece ele sunt o amintire vizuala fizica, ce odata cu trecerea timpului, devin portaluri catre anumite etape ale familiei.

 

Importanta unei sesiuni foto, periodic

 

Deoarece fotografiile sunt foarte importante pentru membrii unei familii, investeste in sedinte foto profesionale, periodic, pentru a captura in imagini nu doar aspectul vostru fizic, ci si emotiile voastre. Diferenta dintre un amator si un profesionist in acest domeniu, nu consta neaparat in valoarea financiara a aparaturii sale, ci in cunostintele tehnice si cel mai important, in experienta pe care o are. In perioada sarcinii, dar si cea de dupa, foarte multe mamici isi doresc sa aiba imortalizata evolutia lor, dar si a micutilor lor. Pentru a realiza acest lucru, studiaza multiple portofolii ale fotografilor (precum poti sa vezi aici) care se apropie ca stil de ceea ce iti doresti si alege-l pe cel care are aceeasi viziune artistica. Bucura-te de imagini de poveste, in care peste ani, micutul tau va putea sa vada emotiile pe care le aveau membrii familiei sale. Nu face sacrificii cand este vorba de pastrarea clipelor din prezent, pentru ca ele sunt efemere, iar timpul poate sterge din intensitatea lor, pe parcursul anilor.

TOP Articol:  Primele legume importante pentru sanatatea copiilor

Nu conteaza doar perioada sarcinii, primii ani ai mezinului familiei fiind foarte importanti de asemenea. In aceasta perioada, bebelusii ajung foarte repede la stadiul de copii, incepand sa aiba personalitate, vise si aptitudini diverse. Daca nu vrei sa clipesti si sa pierzi vreun moment important, asigura-te ca o data la cateva saptamani (dupa sase luni – un an de zile, la cateva luni), stabilesti o sedinta foto, pentru a putea vedea si cel mic de acum, cat de repede a crescut. Acceseaza site-ul https://andreeavelican.com/ pentru a vedea cat de important este ca la o astfel de sedinta, sa nu te feresti de camera foto, ci sa te lasi absorbit de moment, alaturi de membrii familiei, oferindu-i totodata posibilitatea mezinului, de a fii si singurul personaj, in unele cadre.

TOP Articol:  Afla de ce bebelusului tau i-ar prinde bine un tarc de joaca?

 

Eternele calatorii temporale

clepsidra in apus

 

Oamenii isi doresc mereu sa fie ori in zilele de mult apuse, pentru a schimba o fapta, o vorba, ori sa afle cate ceva din viitor pentru a se pregati corespunzator sau pentru a lua deciziile corecte. Foarte putine persoane isi dau seama de importanta timpului prezent, evadand din aceasta nevoie de a fii oriunde, mai putin aici, acum. Exista multiple proverbe pe aceasta tema foare dezbatuta de-a lungul timpului, in diverse cercuri sociale, putini fiind cei care inteleg esenta clipelor actuale.

Pentru a “calatori in actualul prezent” este nevoie sa ai un punct de orientare foarte bine conturat. Bazeaza-te pe experientele trecute si invata din ele. Ia in considerare posibilele consecinte viitoare, pozitive sau negative, insa cel mai important, bucura-te de prezent si fa-l sa conteze. Nu te ingropa in actiuni pentru un viitor mai bun, atata timp cat ele dureaza saptamani si luni, facandu-te sa pierzi ceea ce conteaza acum.

TOP Articol:  Despre power napping

Imortalizeaza cat poti din clipele unice prin care trece familia ta, schimbarile pe care le are de-a lungul anilor. Foloseste-te de imagini pentru a depana amintiri la diverse evenimente de familie, insa focuseaza-te pe actualul tau prezent, facandu-l sa conteze. Incearca sa gasesti un echilibru intre planul personal si cel profesional, transformandu-ti stilul de viata intr-unul armonios, pentru ca peste ani de zile, cand familia ta va trece la o noua generatie, sa ai inima plina de bucurie, mintea plina de amintiri si sufletul impacat, fara sa fii macinat de regrete si de un prezent de mult apus.