Cum se promoveaza eficient un restaurant, un bar sau un spatiu destinat inchirierii folosind imaginea

Sunteti proprietarii unui restaurant, al unui bar sau al unui spatiu destinat inchirierii. Aveti preturi bune, locul arata perfect, aveti prezenta online, conturi pe retelele de socializare si totusi nu reusiti sa maximalizati volumul de inchirieri si sa aveti mai multi clienti. Ce e de facut in acest caz?
Secretul este panocube, un element care va scoate din randul celorlalti si va asigura un avantaj in fata concurentei.

Iata mai jos pasii pe care trebuie sa ii urmati pentru a deveni mai vizibili decat concurenta

1. Aveti nevoie de o prezenta online care sa ofere si cat mai multe detalii vizuale. In primul rand trebuie sa aveti un site. Un site bine lucrat, optimizat pentru motoarele de cautare. Va trebuie un site user-friendly, in care utlizatorul sa poata naviga cu usurinta si ajunga repede acolo unde isi doreste si unde sa aveti detaliate toate informatiile.
Veti spune ca aveti deja asa ceva. Aveti insa si tururi virtuale ale incintei pe care sunteti dispus sa o inchiriati pentru evenimente? Cele oferite prin scanare 3D de la Panocube pot adauga un element esential care va lipseste in acest moment si pe care ar fi bine sa va ganditi sa il adaugati!

2. Incheiati parteneriate cu firmele de organizare evenimente. In afara de clientii directi care va pot solicita serviciile, colaborarea cu firmele de organizare de evenimente asigura o fluidizare a calendarului inchirierilor. Bineinteles, nici o firma de organizare evenimente nu lucreaza doar cu un singur proprietar de spatiu. Ele trebuie sa ofere clientului final o multitudine de astfel de locuri, pentru ca acesta sa aiba de unde sa aleaga. Din acest motiv, nici dumneavoastra nu trebuie sa lucrati cu o singura agentie de organizare de evenimente, ci cu mai multe. Si lor trebuie sa le puneti la dispozitie imagini si tururi 3d.

TOP Articol:  Seminare sau seminarii? Tu cum spui corect?

3. Incheiati parteneriate cu firme care asigura serviciile de securitate la evenimente
Nu multa lume se gandeste la companiile care asigura serviciile de securitate ca la promotori in cazul inchirierilor de spatii, insa ele au o multime de contacte de mare ajutor. Nu le neglijati pentru sunt cooptate des in cadrul corporatiilor exact pentru ca stiu unde si ce ar trebui sa aiba un spatiu pentru un anumit tip de manifestare publica sau privata. Folositi in imaginile 3D pe care le veti face prezenta agentilor de securitate si astfel, veti spori increderea viitorilor clienti asigurandu-le securitatea.

4. Comunicati mereu disponibilitatea locatiei. Un lucru foarte important este sa comunicati disponibilitatea (si mai ales indisponibilitatea) spatiului detinut. Acest fapt va dovedi partenerilor de afaceri ca sunteti de incredere si nu ii veti pune involuntar intr-o postura nefericita in fata clientilor lor. Scanarile 3D ale spatiului pe care il detineti scutesc oamenii de un drum pana la locatie pentru a vedea cum arata si isi vor face o prima impresie buna din momentul in care se uita pe aceste imagini, explorand in voie toate incaperile, fara a mai fi nevoiti sa faca un drum pana acolo. Mai mult, acestia pot arata si prietenilor lor locatia prin intermediul acestor scanari 3D si se pot decide mai repede pentru a o inchiria sau stabili o intalnire cu dumneavoastra.

TOP Articol:  19 ingrediente secrete ca un cuplu sa ramana impreuna toata viata!

5. Fiti extrem de activi in social media
Cea mai buna reclama este cea din gura in gura. Dar ca sa ajungeti „in gura lumii” trebuie sa oferiti subiecte de discutie. Apelati la un social media manager care sa va tina conturile active, sa posteze des si regulat imagini si filmultele de la evenimentele organizate pentru a va creste vizibilitatea. Promoveaza-ti imaginile cu spatiul comercial sau restaurantul pe care il detii prin intermediul retelelor de socializare. Este o metoda ieftina si chiar gratuita de a-ti promova locatia, iar prin faptul ca ai o imagine de 360 grade a spatiului, va atrage cat mai multe like-uri si distribuiri, ceea ce inseamna mai multi potentiali clienti.

6. Incheiati parteneriate cu mai multe corporatii si oferiti discounturi
Incheierea de parteneriate cu firme mari care organizeaza des cine de afaceri, team-buildinguri, prezentari si conferinte este un lucru extrem de benefic. Faceti oferte atractive, oferindu-le discounturi si veti fi mereu preferati. Mai mult, cand acestia anunta evenimentele in spatiul public, beneficiati indirect de promovare, gratuit.Vino in sprijinul lor cu o „radiografie” a locatiei pe care vrei sa o promovezi, putand astfel sa le faci o impresie buna si de ce nu, sa te sune pentru o rezervare chiar azi.

TOP Articol:  Tu cum scrii corect: aduceti sau aduce-ti?

7. Feriti-va de greseala de a va prezenta locatiile goale!
Foarte multi proprietari de spatii pentru evenimente, indiferent ca este vorba despre un restaurant, un bar sau o sala de conferinte sunt tentati de a le prezenta goale. Aranjate, curate, perfecte… dar fara oameni.
Adaugati o nota personala si faceti publice si fotografii, videouri si filmulete 3d de la manifestari pe care le-ati gazduit si pentru care ati obtinut in scris acceptul de difuzare. In acest fel adaugati suflet unui spatiu care, desi arata impecabil, nu pare atat de imbietor pe cat pare unul in care oamenii se distreaza, comunica sau invata unii de la ceilalti.

Imaginile fac cat mii de cuvinte!
Tineti minte mereu ca imaginile fac cat o mie de cuvinte. Folositi-va cat mai mult de imagini pentru a va promova. Nu doar pentru a arata ce anume oferiti, ci si pentru a castiga timp prezentand spatiile persoanelor cu adevarat interesate de a va deveni clienti ocazionali sau chiar regulati.