Feng Shui: Descopera CULOAREA norocoasa a anului 2018!

Cristina Groza, singurul maestru Feng Shui din tara noastra acreditat international si Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui, filiala Romania, ne-a dezvaluit, in exclusivitate, care va fi culoarea vedeta a anului 2018.

 

Anul 2018 este considerat in astrologia chineza ca fiind anul Cainelui de Pamant, prin urmare, ca o consecinta a acestui fapt, culoarea reprezentativa a elementului pamant din Feng Shui este galbenul sau portocaliul:

“In fiecare an am facut previziuni pe moda si intotdeauna s-au adeverit. Cumva designerii simt si intuiesc aceste tendinte fara a cunoaste Feng Shui-ul sau astrologia chineza. Tendinta anului 2018 va fi galbenul, cu precadere galbenul mustar, dar si portocaliul. Persoanele care in mod normal nu erau atrase de galben, anul acesta vor iubi si vor purta aceasta culoare. Cele mai vandute articole vestimentare in 2018 vor fi cele in aceasta culoare.” – a dezvaluit Cristina Groza pentru Unica.

TOP Articol:  Iarna trecuta geaca de dama de la Zega m-a ajutat sa infrunt frigul geros de afara si sa ma simt confortabil chiar si in conditiile unei vremi neprielnice

Cristina Groza, maestru international Feng Shui

Pe de alta parte, Cristina Groza ne-a dezvaluit ca galbenul va fi o culoare favorabila anumitor persoane, mai mult decat celorlalte: “Galbenul va fi o culoare foarte benefica si aducatoare de noroc pentru persoanele care au nevoie de elementul pamant, insa acest lucru poate fi calculat doar de un specialist in astrologie chineza, in functie de data nasterii.”

TOP Articol:  Blugii barbatesti si epoca western-ului

“Fiecaruia dintre cele 5 elemente pe care se bazeaza stiinta Feng Shui (pamant, apa, foc, lemn si metal) ii corespunde cate o culoare, iar aceasta, la randul sau poate fi considerata un adevarat remediu si talisman. De exemplu, pentru elementul lemn avem culorile verde, albastru, turcoise, indigo, pentru elementul foc avem rosu, roz, somon, fuchsia, pentru elementul apa avem negru si gri inchis, pentru elementul metal avem alb, gri, auriu si argintiu, iar pentru elementul pamant, -care-i revine anului 2018-, avem galben si portocaliu.” – a concluzionat Cristina Groza.

TOP Articol:  Rochiile de seara – cartile de vizita ale femeilor elegante

Sursa: https://www.unica.ro/cristina-groza-ne-dezvaluie-culoarea-norocoasa-anului-2018-din-punct-de-vedere-feng-shu-224287