Asigura-ti bunurile cu camerele de supraveghere video de la InicInstal

Pentru a va putea tine sub supraveghere toate proprietatile pe care le detineti, precum cele civile si  spatiile comerciale, atunci trebuie sa luati in considerare o investitie intr-un echipament de supraveghere video ,din magazinul online Inicinstal. Doar aici puteti gasi camere de supraveghere videp in modelele cele mai performante de pe piata sistemelor de securitate, astfel incat sa puteti fi cu ochii in patru in orice moment.

Camerele de supraveghere video va ajuta sa vedeti ce se intampla pe proprietatea dumneavoastra cand nu sunteti acasa

camere supraveghere video

Fiindca isi doreste sa le ofere clientilor cele mai performante camere de supraveghere video de pe piata, magazinul online Inicinstal va ofera  camere video de ultima generatie, care vin la pachet cu numeroase avantaje, astfel incat intregul proces supraveghere a proprietatilor sa va fie mult mai usor. Cele mai importante avantaje pe care camerele de supraveghere le ofera sunt:

  • imagini bune, de o mare rezolutie,
  •  imagini fluente, fara intreruperi,
  • reglare automata a iluminatorului, atunci cand lumina de afara nu are o intensitate mare,
  • senzor progresiv, pentru detectarea prezentelor
TOP Articol:  De ce este camera foto Canon cea mai apreciata

Pentru a fi protejate de atacurile de vandalism, fiecare camera de supraveghere de la Inicinstal au o carcasa confectionata din materiale rezistente, care o protejeaza de lovituri sau de alte actiuni de bruscare. De asemenea, camerele mai sunt dotate cu obiective cu deschidere mare, un sistem care face fata si umezelii, in cazul in care sunt montate in exterior. Inicinstal va ofera sisteme video care sunt rezistente la fluctuatii de temperatura mari, intre -30 grade si 60 de Grade Celsius.

TOP Articol:  Frezele de zapada, produsele magice de care m-am indragostit inca de la prima utilizare

Camerele de supraveghere video  de la InicInstal functioneaza pe cele mai performante sisteme

Fiindca toate camerele de supraveghere video de la Inicinstal functioneaza pe baza celor mai performante sisteme, acestea au capacitatea de inregistrare a imaginilor compatibila cu:

  •  Nuuo,
  • AXXON
  • Milestone

 

Mai mult decat atat, camerele de supraveghere sunt echipate si cu un slot de memorie interna, astfel incat toate imaginile sa ramana capturate pe un interval de timp indelungat daca nu aveti un DVR. Daca sunteti in cautarea unei camere de supraveghere performanta, la magazinul online Inicinstal veti gasi dispozitive cu viteza pana la 360 de grade pe secunda, 200 de pozitii fixe preset, alarma inclusa  dar si autofocus cu rezolutie ridicata. Iar pentru a fi siguri ca toate produsele comandate functioneaza la parametrii optimi, magazinul online va ofera o garantie la camerele video de 24 de luni dar si transport gratuit oriunde in tara. Fiti cu ochii in patru si comandati camere de supraveghere video performante, numai de la Inicinstal!

TOP Articol:  Daunatorii si insectele iti afecteaza recolta? Foloseste un atomizor si scapa de toate aceste probleme!