rinoplastie drsorinparasca 1

Esti nemultumita de forma nasului? Apeleaza la rinoplastie

drsorinparasca

Chirurgia a avansat foarte mult in ultimii ani, astfel ca azi, medicina tehnologica si-a multiplicat ariile de operare, iar cea mai de succes este ramura chirurgie estetice. Pentru ca multe persoane sunt nemultumite de aspectul facial, chirurgia estetica ii ajuta sa isi corecteze imperfectiunile, astfel incat rezultatul sa fie unul pe placul clientilor. Cele mai multe nemultumiri sunt aduse nasului, care de cele mai multe ori este prea lung, prea scurt sau prea stramb, cu cocoasa sau borcanat. Aceste imperfectiuni pot fi corectate foarte usor printr-o operatie de rinoplastie.

TOP Articol:  Orice problema sexuala a barbatului are cauza ei. Care sunt acestea si cum pot fi prevenite?

Acum ai sansa sa ai un nas asa cum iti doresti. Apeleaza la operatia de rinoplastie

Daca te gandesti sa iti corectezi nasul cu ajutorul unei operatii de rinoplastie, cel mai bine ar fi sa apelezi la un doctor profesionist. Dr. Sorin Parasca este foarte renumit in randul plasticienilor din Romania. La cabinetul sau acesta foloseste cele mai moderne tehnici de realizare a unei operatii de rinoplastie.
rinoplastie 5Rinoplastia se realizeaza in clinica in care domnul doctor Sorin Parasca activeaza, unde instrumentele cu care se efectueaza operatia sunt de ultima generatie. Rinoplastia este operatia prin care toate imperfectiunile nasului sunt eliminate intr-o maniera eficienta. In timpul operatiei se foloseste fie anestezia partial, fie cea generala, in functie de preferintele pacientilor sai. Beneficiind de anii de experienta in domeniul chirurgiei estetice, Sorin Parasca are un procentaj de 100% de operatii la nas reusite.

TOP Articol:  Beneficiile terapiei cu ozon in cosmetica

Cat dureaza recuperarea?

Rinoplastia in sine dureaza foarte putin, in jur de doua ore, timp in care specialistii vor face tot ceea ce este posibil pentru ca rezultatul sa fie un success total. Dupa ce recuperarea va fi completa, cam in 3 luni, te vei bucura de o noua forma a nasului.
Dr. Sorin Parasca este un adevarat specialist in rinoplastie care si-a perfectionat in permanenta metodele si tehnicile pentru a realiza o operatie de rinoplastie de mare succes!

TOP Articol:  Bioestetika.ro prezinta beneficiile mari ale radiofrecventei corporale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.