calupuri gheata

Creati cele mai spectauloase sculpturi cu calupurile de gheata de la IceWorld!

Sculptatul in gheata a devenit din ce in ce mai popular, existand chiar si un campionat mondial. Asadar, daca esti profesionist sau amator in sculptat, IceWorld iti ofera calupurile de gheata cu cel mai mare timp de topire de pe piata. Fabrica de gheata, IceWorld, este cea mai cunoscuta atat pe plan national, aparuta in anu 2005 in Romania, cat si in plan international, fiind prezenta din 1999 pe pietele din gheata din Italia si Spania, tari mari consumatoare de gheata datorita climatului cald care le permite consumul de gheata pe toata perioada anului.

Calupuri de gheata care rezista ore la temperaturi de pana la 35 de grade C!

calupuri gheata

 

TOP Articol:  Apa ca de izvor, direct de la robinet? Acum este posibil, cu filtrul cu carbune activ de la Clack

Datorita utilajelor de producere modern de producere a ghetii de la IceWorld dar si de filtrele de apa care purifica apa inainte de procesul de congelare, se produce o gheata de cea mai buna calitate care poate rezista ore fara sa se topeasca. Calupurile de gheata sunt perfecte pentru a iti exersa abilitatile de sculptat in gheata, fiind cele mai recomandate daca vrei sa contruiesti castele sau statui din gheata sau chiar si igluuri. Pe langa calupurile de gheata, IceWorld produce si cuburi de gheata care pot rezista si pana la 45 de minute la temperature de 35 de grade C, fiind cele mai potrivite pentru a iti raci bautura racoritoare sau alcoolica fara a ii altera gustul. Un alt produs oferit de IceWorld, sunt shoturile de gheata care sunt perfecte pentru racirea bauturilor tari fara a modifica gustul, oferind o experienta uimitoare. Deoarece IceWorld vrea sa satisfaca nevoile tuturor clientilor, ofera diferite oferte in functie de tipul comenzii, astfel pentru o comanda de cel putin 50 de kg de gheata este oferit transportul in toata tara si in gratuit in Bucuresti si daca este o comanda mai mare de 1000 kg, iti este renegociat pretul initial beneficiind de o reducere substantial.

TOP Articol:  Esti posesorul unui Logan? Iata de unde poti cumpara baterii potrivite pentru masina ta!

De ce nu este recomandat sa iti produci calupurile de gheata la domiciliu.

Producerea ghetii in cantitati necesita un spatiu de lucru foarte mare si calitatea ghetii este una destul de scazuta chiar daca aveti apa de cea mai buna calitate. Pentru a avea,  gheata, o perioada de topire cat mai mare procesul de inghetare poate dura si cateva zeci de ore, lucru care nu este rentabil. De aceea este recomandat sa cumparati gheata numai de la producatori  pentru o mai buna calitate a produsului cumparat.Pentru mai multe detalii sau pentru a afce o comanda de gheata, ii puteti apela telefonic la numerele de telefon 0720 443 282 / 0729 443 282 sau prin email la adresa adrian.popescu@iceworld.ro.

TOP Articol:  7 motive pentru care zambetul te face sa te simti si sa arati excelent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.