MagConstructii isi diversifica gama de placi de tego. Folositi materiale antiderapante de calitate in constructiile dumneavoastra!

Daca ati inceput sa lucrati la constructia casei mult visate si aveti nevoie de cele mai calitative materiale, MagConstructii este depozitul online care va ofera atat preturi mici, cat si o gama mult mai larga de materiale de constructii. Placile Tego, unul dintre materialele indispensabile, beneficiaza acum de preturi avantajoase la cumparare, dar si de o calitate ireprosabila, astfel incat munca dumneavoastra sa fie mult usurata, iar rezultatele ei pe masura.

Placile Tego- un material folosit in constructii si in gospodarie

Fooloseste placa din tego pentru constructiile tale

Placile Tego antiderapante de la MagConstructii sunt unele dintre cele mai versatile materiale de constructii si pot fi folosite atat la cofrarea betoanelor, cat si in activitatile din gospodarie. Fiindca au o suprafata care nu permite alunecarea obiectelor, placile Tego pot fi folosite mai ales atunci cand trebuie sa transportati anumite obiecte, dar si pentru placarea platformelor auto.

TOP Articol:  Tu stii cum sa iti ingrijesti palmierul de apartament?

De asemenea, daca va doriti o pardoseala grunjoasa si pe care sa nu se alunece, atunci puteti opta pentru placile din tego de diferite dimensiuni de la MagConstructii, cele de a caror eficienta va veti bucura pentru o perioada de timp indelungata. Asta pentru ca placile Tego sunt rezistente la umezeala, presiune mare, caldura, dar si la ploaie,  deci pot fi folosite si in exteriorul cladirilor.

TOP Articol:  Secretul sex appeal-ului la bărbaţi: Ce le atrage cel mai mult pe femei

Modele diversificate de placi Tego

Aveti nevoie de placi antiderapante Tego? Atunci depozitul online MagConstructii este locul ideal de unde puteti cumpara online, la preturi mai mult decat avantajoase, placi Tego de diferite dimensiuni, adaptate tuturor cerintelor. Pentru a multumi toate cerintele, MagConstructii isi diversifica gama de placi Tego si va ofera 3 tipuri de materiale antiderapante, pe care sa le puteti utiliza atat in constructii, cat si pe langa casa. Astfel, puteti cumpara online si sa beneficiati de preturi mici placi Tego de 15mm, 18mm si 21mm, toate beneficiind de aceeasi buna calitate.

Intrati in depozitul online MagConstructii si faceti cele mai bune alegeri, astfel incat sa aveti parte de constructii durabile si rezistente, precum si de materiale de cea mai buna calitate.

TOP Articol:  Eu am prins oferta de reduceri de la Pantoful Meu si mi-am luat o super pereche de cizme de dama. Tu ce mai astepti? Perioada de reduceri de la Pantoful Meu se termina in curand!

DESPRE Mag Constructii

MagConstructii este un depozit online care ofera o gama variata de  materiale de constructii  de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase. Clientii au la dispozitie tot ce este nevoie pentru construirea unei case si nu numai. Pentru comenzi si mai multe informatii, personalul depozitului va sta la dispozitie la numarul de telefon 0736 361 728, adresa de e-mail office@magconstructii.ro, precum si la sediul societatii, din Bucuresti, sector 6.

###

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.